Voordelen van prepaid betaalpassen

Zelf betaalpassen uitgeven & beheren

Geef bankonafhankelijke betaalpassen zelf direct uit en beheer realtime het saldo per pas. Manage de uitgaven online met pc, tablet of telefoon. Geef managers, projectleiders of teamleiders realtime inzicht in de uitgaven per afdeling, locatie, project of team, waar ze zich ook bevinden. De pas kan ook gedeeld worden met inzage van de transacties per medewerker.

Geen onnodig papierwerk

Medewerkers hoeven niets meer voor te schieten en te declareren en het bestedingslimiet per pas wordt online beheerd. Alle transacties en bonnetjes worden digitaal geregistreerd via de web- of mobiele applicatie. Losse bonnetjes en formulieren zijn verleden tijd.

Direct inzicht & controle

Beheer de financiële administratie online. Log overal in en maak in geval van nood realtime geld over op de pas. Grijp in geval van twijfel of zorg direct in. Het systeem maakt melding van afwijkende transacties.

Veilig: cashless werken

Vervang contant geld en de kleine kas door de SimpledCard betaalpas. Waarborgt de veiligheid van medewerkers en verkleint de kans op fraude.

Betaal wereldwijd & online

Overal kunnen betalen door een combinatie van Maestro en Mastercard passen, zowel op locatie als online. De betaalpassen hebben een wereldwijde dekking en zijn internationaal geaccepteerd.

Volledige verantwoording & soepele verwerking

De bon, transactie en de verantwoording zoals kostensoort- en plaats worden aan elkaar gekoppeld. Importeer alle uitgaven gemakkelijk in de meest gebruikte ERP’s en boekhoudprogramma’s.

Vergelijk SimpledCard

Win tijd en voorkom frustraties en risico’s in vergelijking met de traditionele manier van werken. Vergelijk de stappen voor werknemers die zelf zakelijke uitgaven moeten voorschieten hier.

Maakt u al gebruik van zakelijke creditcards of declaratiesoftware? Dan herkent u ongetwijfeld het gebrek aan realtime inzicht van uitgaven, de formulieren die ingevuld moeten worden voor een nieuwe creditcard of het wijzigen van de limiet en vervolgens de lange wachttijd. Bij verloop van personeel gaat de schaar in de kaart en start het traject opnieuw. SimpledCard werkt volledig bankonafhankelijk waardoor al dit soort frustraties verleden tijd zijn.

Vergelijk zelf wat alle voordelen van SimpledCard zijn ten opzichte van zakelijke creditcards en declaratiesoftware.

Benieuwd wat SimpledCard uw organisatie oplevert?

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.