Wat kost SimpledCard?

De maandelijkse kosten van SimpledCard zijn afhankelijk van het gebruik en van de benodigde functionaliteiten. Ieder bedrijf heeft immers andere uitdagingen. Om SimpledCard zo effectief mogelijk voor jouw organisatie in te zetten horen we graag wat die zijn.

Om tot een passende offerte te komen plannen we daarom graag een kort telefonisch gesprek in. Dan bespreken we de uitdaging die er binnen jouw bedrijf speelt en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden van SimpledCard.

Benieuwd naar de oplossingen van SimpledCard voor jouw organisatie? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Business Administrator – Carmel

Het voordeel is dat ik precies kan bijhouden waar de SimpledCard pas is en hoeveel er wordt gepind. We wilden graag af van gebruik van privérekeningen.

Saskia van der Stok

Medewerker financiële administratie – Thebe

De zorgteams verantwoorden de uitgaven via de app waardoor we niet meer handmatig honderden excel sheets hoeven in te voeren. We kunnen de uitgaven realtime controleren en zonodig ingrijpen.

Rob Schumacher

Financieel manager – BSO Zus en Zo

“Kasboeken, contact geld en een hoop losse bonnetjes, dat is natuurlijk een beetje achterhaald en het kost de administratie bovendien veel tijd. We zijn op zoek gegaan naar een makkelijkere manier van betalen en vonden een oplossing voor contant geld; SimpledCard.”

Marcella Mersel

Accounting Officer – Nayak Aircraft Services

“De oplossing is simpel, gebruiksvriendelijk en biedt een goed overzicht van de uitgaven en het huidig saldo.”

Patrick Veldt

Project Controller- Bolidt

“Declaraties vinden nu altijd digitaal plaats. Bolidt is een dag later bij met het verwerken van de kosten op projectniveau. Het stuwmeer aan voorschotten en bonnetjes is opgedroogd.”

Wieke Kanters