De slimme betaal en declaratie oplossing voor elke organisatie

Zo werkt SimpledCard.

Geef zelf betaalpassen uit

Activeer zelf de betaalpassen uit voorraad in het Card Management Systeem en wijs toe aan medewerkers. De Mastercard en Maestro passen kunnen direct worden gebruikt en zijn wereldwijd geaccepteerd. De pas kan ook gedeeld worden binnen een afdeling, locatie, project of team met inzage van de transacties per medewerker.

Beheer realtime het budget per pas

Beheer in het Card Management Systeem online het saldo en de bestedingsruimte per werknemer of per team. Stel periodieke overboekingen in of vul het saldo aan tot een bepaald bedrag.

Voeg bon toe en verantwoord uitgave

De kaarthouder maakt na een uitgave een foto van de bon met de app, waardoor deze automatisch wordt gekoppeld aan de transactie. De medewerker vult makkelijk de verantwoording in, zoals de voorgestelde kostenplaats en grootboeknummer gespecificeerd door uw organisatie, en verstuurt de uitgave direct naar het management voor akkoord.

Controleer en verwerk in boekhouding

Alle transacties zijn online inzichtelijk voor kaarthouder en beheerder. De verantwoording kan worden gecontroleerd en indien gewenst worden af- of goedgekeurd in het Card Management Systeem. Download vervolgens de volledige declaratie gegevens en importeer ze moeiteloos in elk ERP of boekhoudprogramma.

Beheer en controleer zakelijke uitgaven op een veilige manier

Uw geld staat veilig op een derdengeldenrekening volgens strikte Europese regelgeving.

SimpledCard houdt zich aan de regels voor data opslag. Alle data wordt versleuteld bewaard op beveiligde servers.

SimpledCard is een Mastercard service leverancier – één van de wereldwijde leiders op het gebied van elektronisch betaalverkeer.