Naadloze integratie met jouw boekhoudsysteem

SimpledCard kan gemakkelijk aan accounting software gekoppeld worden om een uniforme workflow tussen jouw uitgavenbeheer en de boekhouding te waarborgen.

Boekingen en rapportages altijd up-to-date

SimpledCard zorgt ervoor dat alle boekingen binnen het systeem volledig worden afgerond en ze in definitieve vorm kunnen worden geüpload naar jouw eigen boekhouding.

SimpledCard gebruikt hiervoor een maatwerksysteem dat jouw interne rekeningnummers toepast en de regels van het dubbel boekhoudsysteem volgt. De boekhoudkundige gegevens zijn verdeeld in transacties en declaraties.

Het geld beweegt tussen subrekeningen of naar leveranciers of crediteuren. Deze transacties in het virtuele bankboek worden verzameld in het transactierapport. Het saldo en de veranderingen daarin als gevolg van deze transacties zijn zichtbaar in het saldo rapport.

Zodra een betaling aan een leverancier of crediteur is voldaan wordt deze geboekt op een grootboekrekening die de kostensoort weergeeft. De boekingen op de kostenrekeningen zijn beschikbaar in het declaratie rapport. Elke transactie kan voor interne boekhoudkundige doeleinden worden gecategoriseerd naar kostenplaats, project of cliënt.

Enkele van de door ons ondersteunde platformen

Importeren in elk ERP of boekhoudsysteem

❯  Kies tussen standaardrapporten of gebruik maatwerkrapporten die zijn afgestemd op specifieke eisen van de accounting software van jouw organisatie

Maatwerkrapporten zijn beschikbaar voor integratie van ieder gangbaar ERP en boekhoudsysteem

Integratieondersteuning en technisch advies worden geleverd door ons gespecialiseerde team, waar en wanneer nodig

Voor de meest gebruikte boekhoudsystemen worden door ons API’s ontwikkeld. Lees hier meer over de AFAS API.

Integrate data in bookkeeping

Ontdek de mogelijkheden tijdens een gesprek

Laat je gegevens achter en ervaar hoe je rapportages direct integreert in je eigen boekhoudprogramma.

Call Now Button