Klant bij ons? Lees de veelgestelde vragen.

Ga naar https://app.simpledcard.com en druk op de wachtwoord vergeten knop. Vul jouw e-mailadres in en je ontvangt een e-mail om het wachtwoord te resetten.

Je ontvangt de e-mail binnen 5 minuten. Na 5 minuten nog geen e-mail ontvangen? Probeer het opnieuw en controleer of het juiste e-mailadres is ingevuld.

De pincode kan na inloggen gemakkelijk worden opgevraagd via de mobiele app of in de persoonlijke omgeving in het CMS. Bekijk hiervoor de details van de desbetreffende kaart.

  1. Klik op de neerwaartse pijl onder het 9-cijferig kaartnummer in de mobiele app;
  2. Klik op pincode tonen om de huidige pincode te zien;
  3. Klik nogmaals op pincode tonen om de pincode weer te verbergen.

Blokkeer direct de betaalkaart die (mogelijk) kwijt of gestolen is in de mobiele app of via het Card Management Systeem. Selecteer via het kaartoverzicht de desbetreffende kaart en klik op kaart bewerken rechtsboven in het scherm. Wijzig de kaartstatus naar geblokkeerd en daarna op uitvoeren.

Neem daarna contact op met je leidinggevende en vraag naar de juiste procedure voor deze situatie.

Ja, dit is mogelijk. Je kunt als kaarthouder een geblokkeerde kaart deblokkeren in de app. Selecteer via het kaartoverzicht de desbetreffende kaart, klik op kaart bewerken rechtsboven in het scherm. Wijzig de kaartstatus naar gedeblokkeerd en daarna op uitvoeren.  

Alleen wanneer een gebruiker binnen de organisatie de kaart definitief heeft vernietigd kan dit niet ongedaan worden gemaakt. Neem in dit geval contact op met ons Support team.

Blokkeer direct de betaalkaart die mogelijk betrokken is bij fraude. Selecteer via het kaartoverzicht de desbetreffende kaart, klik op kaart bewerken rechtsboven in het scherm. Wijzig de kaartstatus naar geblokkeerd en daarna op uitvoeren.  

Neem daarna contact op met ons Support team voor de vervolgstappen.

Staat je vraag er niet tussen? Bel ons of stuur een bericht.

Heb je een vraag over SimpledCard? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of bel als klant ons Support team op +31 (0) 20 – 330 6712.

NL_NewContactForm