SimpledCard product update

7 juli 2016

Bij Simpled Card zijn we continu bezig om het managen van zakelijke uitgaven nog efficiënter en gemakkelijker te maken. Deze maand lanceren we wederom nieuwe functionaliteiten aan de hand van de feedback die we hebben gekregen van klanten. 

Meerdere transacties tegelijkertijd goedkeuren/afkeuren Tot voorheen kon er in Simpled Card slechts 1 transactie per keer worden goedgekeurd. Vanaf nu kunnen gebruikers met de rol accountant meerdere uitgaven selecteren en tegelijkertijd goedkeuren. In de uitgave tab van de accountant is er nu een checkbox voor elke transactie zichtbaar. Door meerdere checkboxes aan te vinken en te kiezen voor ‘goedkeuren’ of ‘afkeuren’, worden de transacties tegelijkertijd verwerkt.

Verantwoording aanpassen door accountant Voorheen was het niet mogelijk voor een accountant om transacties te keuren die nog moesten worden verantwoord door de gebruiker. Dit gaf ongewenste situaties wanneer de gebruiker niet in de gelegenheid was om de verantwoording te doen. Met de nieuwe product update is het nu ook mogelijk voor de accountant om de verantwoording goed te keuren. Onder de tab uitgaven is er onder het drop-down menu de optie ‘nog te verantwoorden’ te selecteren. Na de selectie zijn alle verantwoordingen zichtbaar die nog moeten worden ingediend. De accountant kan deze nu ook zelf invullen.

Uploaden van PDF bestanden Het is vanaf nu ook mogelijk PDF bestanden te uploaden als bon. Met de laatste product update ondersteund Simpled Card nu ook hoge kwaliteit PDF bestanden.

Meer weten over Simpled Card?

© 2020 - SimpledCard | All rights reserved
The SimpledCard cards are prepaid Maestro cards and prepaid Mastercard cards. The Card is issued by PayrNet Limited (a wholly owned subsidiary of Railsbank Technology Ltd) pursuant to license by Mastercard International Inc.
PayrNet Limited is authorised by the Financial Conduct Authority to conduct electronic money service activities under the Electronic Money Regulations 2011 (Ref: 900594)  
maestro-mastercard-logo