Simpled Card product update

17 maart 2016

Bij Simpled Card zijn wij continu bezig met het verbeteren van ons product. Na een intensief proces van testen en ontwikkelen bieden wij u verschillende nieuwe functionaliteiten aan binnen ons Card Management Systeem (CMS).

Komende transacties Momenteel kunt u alle gedane uitgaven van een specifieke Simpled Card betaalpas inzien in het transactieoverzicht. Met de nieuwe functionaliteit is het nu ook mogelijk om alle aankomende transacties in te zien. Hierdoor worden deze komende transacties nooit meer onverwachts afgeschreven en houdt u volledige controle over de geplande en periodieke transacties van deze betaalpas. U vindt deze functionaliteit onder het tabblad ‘Cards’. In de kaartgegevens van de specifieke betaalpas kunt u naast het transactieoverzicht de komende transacties inzien.

Periodieke betaling op accountniveau Heeft uw medewerker elke periode hetzelfde bestedingslimiet op de Simpled Card betaalpas nodig? Met de nieuwe functionaliteit binnen het CMS kunt u eenvoudig op accountniveau een periodieke betaling uitvoeren die het kaartsaldo aanvult tot een aangegeven bedrag. Om gebruik te maken van de periodieke betaling op accountniveau gaat u naar het tabblad ‘Accounts’ > ‘Overboeken’ en kiest u voor een periodieke overboeking. Hier kunt u vervolgens het type selecteren: ‘Bedrag bijschrijven’ of ‘Aanvullen tot’. Om een periodieke betaling te doen op accountniveau kiest u voor ‘Aanvullen tot’.

Geblokkeerde betaalpassen filteren Het is nu mogelijk om geblokkeerde betaalpassen uit het Card overzicht te filteren. Zo houdt u gemakkelijk overzicht tussen de geactiveerde en geblokkeerde Simpled Card betaalpassen. Dit is mogelijk door naar het tabblad ‘Cards’ te navigeren en naast de zoekfunctie de ‘Toon geblokkeerde kaarten’ aan te vinken.

Meer weten over Simpled Card?

© Copyright SimpledCard 2020
The SimpledCard cards are prepaid Maestro® cards and prepaid Mastercard® cards. The Card is issued by Wirecard Card Solutions Ltd (“WDCS”) pursuant to license by Mastercard International Inc.
WDCS is authorised by the Financial Conduct Authority to conduct electronic money service activities under the Electronic Money Regulations 2011 (Ref: 900051)
maestro-mastercard-logo