Standbouwbedrijf The Inside over SimpledCard

Elk bedrijf kent de problemen van zakelijk declareren. Bonnetjes die kwijtraken, verwarring met privé-uitgaven, nodeloze discussie en tijdverlies. Ook Pascal Riphagen had met deze problemen te maken.  

‘Onze standbouwers zijn overal ter wereld aan het werk,’ vertelt Pascal. ‘Ter plekke hebben ze soms ineens meer geld nodig. Met SimpledCard kan ik daar met één muisklik voor zorgen. Bovendien zie ik meteen waaraan het geld wordt uitgegeven, want de informatie is direct op mijn beeldscherm te zien. Vroeger, toen we nog met creditcards van de zaak werkten, hadden we dat overzicht pas veel later. Ik heb volledige controle over de uitgaven, omdat ik ze direct kan inzien. Bovendien zijn we veel minder tijd kwijt aan administratie. Niet alleen onze medewerkers in de buitendienst, maar ook de mensen op kantoor. En dat zijn nog maar een paar voordelen van SimpledCard.’ Dat zegt Pascal Riphagen, financieel manager van standbouwbedrijf The Inside in Deventer.

‘Iedereen werkt heel makkelijk met het systeem. Alles wijst zich eigenlijk vanzelf. Bovendien neemt het aantal fouten en vergissingen sterk af. Simpeld Card betaalt zich daarmee dubbel en dwars uit.’

Pascal RiphagenFinancieel manager - The Inside

Zondagavond niet meer opofferen

SimpledCard is een nieuwe en efficiënte combinatie van zakelijke betaalpassen en een gebruiksvriendelijk beheersysteem. De betaalpassen geeft u zelf uit en de bestedingsruimte van iedere pas kunt u online beheren. Bonnetjes worden direct aan transacties gekoppeld en automatisch in uw administratie verwerkt. Het systeem kent ook een eenvoudig te gebruiken app, die Pascal Riphagen binnenkort gaat inzetten voor zijn medewerkers. ‘Dan wordt het allemaal nog eenvoudiger. Onze medewerkers kunnen dan volstaan met het maken van een foto van de bon. Daar blijft het bij, wat hen betreft. Ze hoeven niet langer hun zondagavond op te offeren aan al dat uitzoekwerk.’

© Copyright SimpledCard 2020
The SimpledCard cards are prepaid Maestro® cards and prepaid Mastercard® cards. The Card is issued by Wirecard Card Solutions Ltd (“WDCS”) pursuant to license by Mastercard International Inc.
WDCS is authorised by the Financial Conduct Authority to conduct electronic money service activities under the Electronic Money Regulations 2011 (Ref: 900051)
maestro-mastercard-logo