Simpled Card product update

Bij Simpled Card zijn wij continu bezig met het verbeteren van ons product. Na een intensief proces van testen en ontwikkelen bieden wij u een gloednieuwe Simpled Card app, een verbetering van uw gebruikerservaring aan de hand van een gebruiksvriendelijkere vormgeving van het Card Management Systeem en een directe koppeling met uw boekhouding. Aan de hand van deze blog geven wij u graag een update van deze nieuwe mogelijkheden. Lees snel verder en leer alles over het nieuwe Simpled Card product.

Simpled Card app

Allereerst willen wij u kennis laten maken met onze gloednieuwe Simpled Card app, beschikbaar voor zowel het Android als IOS besturingssysteem. Via deze app kunt u gemakkelijk uw huidige saldo en transacties bekijken, waar en wanneer u maar wilt. De apps zijn op dit moment in review in de app stores van Google en Apple. Over enkele dagen verwachten wij de goedkeuring. In de volgende release is het mogelijk uw transacties te verantwoorden door uw aankoopbon toe te voegen.

Gebruiksvriendelijke omgeving

Om het gebruik van Simpled Card voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij ons gebogen over een nieuwe vormgeving en zijn er verschillende verbeteringen gedaan om de gebruikerservaring van Simpled Card te verbeteren. Zo is het Card Management Systeem voorzien van een nieuwe omgeving die aansluit bij de reeds gelanceerde Simpled Card app. Daarnaast zijn wij druk bezig geweest met het testen en uiteindelijk weghalen van de knelpunten in de applicatie.

Directe koppeling met uw boekhouding

Het koppelen van Simpled Card met uw boekhouding is nu nóg eenvoudiger. Zo ondersteund Simpled Card momenteel Exact Online, Bomas en Twinfield, die direct in uw administratie kunnen worden opgenomen. In de toekomst zullen wij nog meer boekhoudpakketten toevoegen. Heeft Simpled Card nog geen koppeling met uw boekhoudprogramma? Neem dan contact met ons op.