Client cases

Al meer dan 500 bedrijven hebben gekozen voor de zakelijke betaaloplossing van SimpledCard.

Hieronder hebben we een selectie van de succesverhalen van onze klanten verzameld; van implementatie tot aan gebruik van de betaalpas. Zij de uitdaging, wij de oplossing.

Gemeente Heerhugowaard

Om beter overzicht te houden over de uitgaven stapte de Gemeente Heerhugowaard over van verschillende bankpassen naar SimpledCard.

Unilever

, ,
Unilever maakt binnen de eigen start-up gebruik van SimpledCard. Ideaal voor agile teams die snel willen schakelen, testen en online betalen.

Nayak Aircraft Services

,
Nayak geeft zijn werknemers de vrijheid overal zakelijke uitgaven te doen en te verantwoorden en heeft zelf 24/7 real time inzicht in transacties.

Bolidt

,
Dankzij SimpledCard is Bolidt wereldwijd nu volledig cashless. Inmiddels hebben 100 medewerkers van Bolidt een zakelijke betaalpas.

BSO Zus en Zo

,
Voorheen haalden medewerkers van BSO Zus en Zo elke week een envelop met contant geld op en leverden die aan het einde van de week weer in met bonnetjes en wisselgeld.

Stichting Carmelcollege

Stichting Carmelcollege wilde niet langer gebruik maken van privérekeningen van docenten. Nu gaan de docenten met de betaalpas van SimpledCard op stap.

Thebe

,
Voor het stroomlijnen van de zakelijke uitgaven van zelfsturende teams gebruikt Thebe sinds 2016 meer dan 300 zakelijke betaalpassen van SimpledCard.

Domino's

Domino's wilde meer zicht op de uitgaven, minder risico in de winkels en een snelle verwerking van transacties en bonnetjes. SimpledCard nam de uitdaging aan.

Carintreggeland

,
Envelopjes met contant geld en kasboeken waren aan Carintreggeland niet besteed. De overstap naar SimpledCard vergemakkelijkte alle processen binnen de organisatie.

Lanting Reizen

De chauffeurs van Lanting Reizen krijgen nu een SimpledCard pas mee als ze op reis gaan met de touringcar. In noodsituaties wordt het saldo op de pas direct verhoogd.

Syndion

Syndion maakte een einde aan de kleine kas. Geen gedoe meer met bonnetjes en er is inzicht in alle uitgaven. Elke locatie wordt heeft nu een SimpledCard betaalpas.