SimpledCard product update

2 november 2016

Bij SimpledCard zijn we continu bezig om het managen van zakelijke uitgaven nog efficiënter en gemakkelijker te maken. Deze maand lanceren we wederom nieuwe functionaliteiten aan de hand van de feedback die we hebben gekregen van klanten. 

Reden geweigerde transacties  Tot voor kort was in het Card Management Systeem niet zichtbaar wat de reden was voor mislukte transacties. Dit hebben we aangepast! In de webapplicatie kunnen beheerders en kaarthouders nagaan wat de aanleiding was voor mislukte transacties, zoals ontoereikend saldo of incorrecte pincode.

Sneller kaarten activeren  Het is nu mogelijk om sneller nieuwe Simpled Cards te activeren, omdat u niet langer eerst een gebruiker hoeft aan te maken. Als u kiest voor het Cards tabblad in de navigatiebalk, kunt u klikken op betaalpas activeren. Hierna doorloopt u verschillende stappen. In Stap 2 is er de optie om een nieuwe gebruiker aan te maken. Uiteraard kunt u hier ook een bestaand profiel selecteren. Hierna wordt de kaart gekoppeld aan het juiste profiel.

Let op: onder gebruikers in de navigatiebalk kun je alleen nog beheerders toevoegen. Wel zijn alle gebruikers hier zichtbaar.

Grootboeknummers 1 keer invoeren  Bij Card instellingen onder Bedrijfsinstellingen kan het dagboek grootboeknummer en het grootboeknummer ingevoerd worden. Het systeem bewaart de nummers zodat deze velden automatisch worden ingevuld wanneer u de betaalpas activeert.

Meer weten over SimpledCard?